Ik ben Henk Hulshof, fotograaf voor portretten die Sandy schrijft.

Sinds een paar jaar ben ik fulltime (professioneel) fotograaf en ben daarin compleet autodidact. Tot die tijd heb ik veel levenservaring opgedaan in uiteenlopende beroepen en segmenten.

Mijn passie voor beelden richt zich helemaal op het fotograferen van mensen.
Dit vind ik een prachtige uitdaging, omdat ieder mens is nu eenmaal uniek is!

Ik ben Sandy een paar jaar geleden tegengekomen en we ontdekten toen dat we een passie delen: het portretteren van mensen!
Zij via woorden, ik via beeld. Na het uitwerken van een geslaagd project werken we inmiddels al weer een leuke tijd samen.

Erg belangrijk is voor me dat mijn foto het verhaal van Sandy ondersteunt; niet alleen door bijvoorbeeld een passende omgeving te gebruiken, maar vooral door de juiste sfeer te creëren.

Mijn doel is altijd het model zó vast te leggen, dat diegene er helemaal ‘als zichzelf’ op staat, en het liefst nog even iets boven zichzelf uit stijgt.
Hierbij probeer ik als eerst een sfeer te creëren waarbij de zich ontspannen voelt. Pas daarna gaan we aan de slag om samen een foto te maken waarbij we de gewenste blik/emotie naar boven te halen.
Ik maak daarbij dankbaar gebruik van al mijn ervaring en de technieken die ik beheers, om in iedere situatie een ‘perfecte’ plaat te creëren.

Als ik een portret heb gemaakt die goed aansluit bij het verhaal van Sandy,
en de geportretteerde is aangenaam verrast met deze foto,
ben ik een gelukkig mens!